İskenderun Yıldızspor, Esenspor’u 3-1 Mağlup Etti

0
119

2018-2019 Futbol Sezonu Hatay 2. Amatör Küme karşılaşmalarına Hatay’ın muhtelif sahalarında yapılan karşılaşmalarla devam edildi. 2. Amatör Kümede zirveye oynayan takımlar arasında yer alan İskenderun Yıldızspor, (D) Grubunda ikinci sırada yer alan İskenderun Esenspor’u 3-1 mağlup etti.

Hatay Bölgesi hakemlerinden Deniz Kükrek, Erkan Töremiş ile Sadettin Arslan’ın yönettiği karşılaşmada İskenderun Yıldızspor’’u galibiyete taşıyan golleri Barış Deveci, Arif Özdemir ile Rıdvan Fındık atarken, İskenderun Esenspor’un tek golünü Aziz Kaya kaydetti.

Alınan bu sonucun ardından İskenderun Yıldızspor, 5 karşılaşmada 5 galibiyetin ardından 15 puan ile grupta liderliğini sürdürürken, İskenderun Esenspor da 10 puan ile ikinci sırada yer alıyor.

Esenspor Muhammet Mustafa Yener’i Renklerine Bağladı

Öte yandan, D Grubunda zirve hesapları yapan İskenderun Esenspor, Aşkarbeylispor’dan forvet mevkiinde görev yapan 21 yaşındaki Muhammet Mustafa Yener’i renklerine bağladı. Kulüp Başkanı Urfi Kürklü; “Genç bir kadroya sahibiz. Kendi imkânlarımızla takımımızı ayakta tutmaya ve gençlerimizi Türk sporuna kazandırmak için çaba harcıyoruz. Ligi en iyi yerde bitirmeyi hedeflemekteyiz” değerlendirmesinde bulundu. (Haber Merkezi)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here