Hatayspor, İstanbul’dan 3 Puanla Döndü!

0
71

Spor Toto 1. Lig temsilcimiz Hatayspor, ligin 23. haftasını galibiyetle kapattı. Cuma günü İstanbulspor deplasmanına çıkan Bordo-Beyazlı ekip Hatayspor, rakibini 3-0 mağlup ederek 3 hafta sonra 3 puanla tanışmış oldu. Hatayspor bu galibiyetle birlikte puanını 40’a çıkarırken, İstanbulspor 26 puanda kaldı.

Spor Toto 1. Ligdeki ilimiz temsilcisi Hatayspor, deplasmanda İstanbulspor’u 3-0 yendi ve kente oldukça mutlu döndü. Esenyurt Necmi Kadıoğlu Stadında oynanan ve Bahattin Şimşek, İbrahim Bozbey, Mehmet Ali Akkor hakem üçlüsü tarafından yönetilen karşılaşmada, 90 dakika boyunca etkili olan taraf Hatayspor’du.

12. dakikada kazanılan penaltı vuruşunu kullanan 12 Mesut Çaytemel Bordo-Beyazlıları öne geçiren golü attı. 26. dakikada ise sağ kanattan gelişen atakta topu ağlarla buluşturan Korkishko farkı ikiye çıkarırken, bu gol ilk devrenin de sonucunu belirledi.

İkinci yarıda da ataklarını sürdüren Hatayspor 62. dakikada Hamza Gür’ün golüyle iyice rahatladı. Mücadelenin 71. dakikasında ise Hataysporlu Caner Hüseyin Bağ’ın kullandığı penaltı vuruşunda kaleci Muhammed Alperen Uysal, gole izin vermedi. 78’de İstanbulspor’dan Wellington ikinci sarının ardından kırmızı kartla oyun dışında kaldı. (Haber: İlyas Edip TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here