İskenderun Polisi Boş Durmuyor

0
21

İskenderun Narkotik Suçlarla Mücadele Grup Amirliği ile İskenderun Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Grup Amirliği görevlileri başarılı çalışmalara imza atmaya devam ediyor.

Bu bağlamda, İskenderun Narkotik Suçlarla Mücadele Grup Amirliği görevlilerince, uyuşturucu, uyarıcı madde imal ve ticaretine yönelik olarak yapılan çalışmalarda İskenderun’da iki ayrı ikamette aramalar yapıldı. Yapılan aramalar sonunda; 40,58 gram esrar, 1 gram Hint Keneviri tohumu ele geçirildi. Konu ile ilgili olarak iki şüpheli hakkında da adli işlem yapıldı.

Öte yandan, İskenderun Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Grup Amirliği görevlilerince, yine İskenderun’da kaçakçılık suçları kapsamında çalışmalar yapıldı. Bu çalışmalar sonunda; 400 paket sigara, 56 adet şişe ve kutu viski, 10 litre etil alkol, 80 litre el yapımı rakı ele geçirildi. Kaçakçılık Suçları ile ilgili de iki şüpheli yakalanarak haklarında 5607 Sayılı Kanuna Muhalefet (SKM)’den adli işlem gerçekleştirildi. (Haber: İlyas Edip TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here