GÜBRETAŞ, 70’ci Kuruluş Yıldönümünü Kutluyor

0
22

Ülke tarımında verim ve kaliteyi artırmak amacıyla 1952 yılında temelleri atılan GÜBRETAŞ; 70. kuruluş yıl dönümünü kutluyor.

6 Kasım 1952 yılında dönemin Başbakanı Adnan Menderes ve Bakanlar kurulunun imzasıyla kurulan GÜBRETAŞ, 70 yıldır ürün ve hizmetleriyle ülke tarımına değer katmayı sürdürüyor.

1954 yılında İskenderun’da kurduğu NPK tesisi ile ülkemizde ilk kimyevi gübreyi üreten kurum olma özelliğine sahip GÜBRETAŞ; hâlihazırda Kocaeli Yarımca’daki katı gübre ve İzmir’deki sıvı-toz gübre üretim tesisleriyle çiftçilerin ihtiyaç duyduğu bitki besleme ürünlerinin üretim ve tedariki alanında üreticilere hizmet veriyor.

Tarımsal üretimde bilinçli bitki besleme yöntemlerini kullanarak üreticilerle yürüttüğü model üretim alanları projesi ve reçetelendirme hizmetleriyle verimlilik ve kalite artışına katkı sağlıyor.

GÜBRETAŞ, kalite ve müşteri memnuniyeti politikası ile ana hissedarı Tarım Kredi Kooperatifleriyle sağladığı güçlü sinerji sayesinde sektöründe öncü bir konumda ve ülkemizin en büyük şirketleri arasında yer alıyor. (Haber Merkezi)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here