İskenderun Polisi Başarılı Operasyonlarına Devam Ediyor

0
208

İskenderun İlçe Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık, Mali ve Organize Suçlarla Mücadele Grup Amirliği ekiplerince yapılan çalışmalar neticesinde, 6136 SKM Ateşli Silahlar ve Bıçaklar ile Diğer Aletler Hakkında Kanunda Tanımlanan Silah Kaçakçılığı ve Mermi Ticareti yapan şahısların tespitine ve suç delilleri ile birlikte şüphelilerin yakalanmasına yönelik çalışma yapıldı.

Yapılan çalışmalarda 9 Adres, 10 şahısa yönelik Özel Harekat Şube Müdürlüğü ekipleri ile yapılan ortak operasyon neticesinde; 1 Adet Ruhsatsız Tabanca, 1 Adet Ruhsatsız Tüfek, 15 Adet 9.19 Mermi, 1 Adet Ruhsatsız Pompalı Silah, 1 Adet Muşta, 1 Adet Sustalı olarak tabir edilen Bıçak, 6 Adet Tapu, 1 Adet Çek ele geçirildi.

Sahte Para Ele Geçirildi

Öte yandan, İskenderun İlçe Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık, Mali ve Organize Suçlarla Mücadele, Mali Suçlar Büro Amirliği Ekiplerinin ‘Parada Sahtecilik’ suçu kapsamında yapmış olduğu çalışmalar neticesinde, bir araç içerisinde yapılan aramada, İ.Y. isimli şahıstan; 8 adet sahte olduğu değerlendirilen 100 TL ele geçirildi. Şüpheli hakkında Parada Sahtecilik TCK-197 suçundan adli işlem yapıldı. (Haber: İlyas Edip TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here