İskenderun Optimist Takımı Türkiye İkincisi Oldu

0
251

İskenderun Yelken İhtisas ve Su Sporları Kulübü, ev sahibi Göztepe Kulübünün şampiyon olduğu Türkiye Optimist Takım Şampiyonasını 16 takım arasında ikinci olarak tamamladı.

Göztepe Spor Kulübü Yelken Şubesi ev sahipliğinde gerçekleştirilen ve 9-12 Ağustos tarihleri arasında Torasan-Urla’da düzenlenen Türkiye Yelken Federasyonu Türkiye Optimist Takım Şampiyonası’nda Türkiye’nin 16 takımı mücadele ederken, birinciliği Göztepe Spor Kulübü Yelken Şubesi kazandı. Şampiyonada ikinci sırayı İskenderun Yelken Kulübü elde ederken, Arkas Çeşme Yelken Gençlik ve Spor Kulübü de üçüncü oldu.

İlçemiz adına şampiyonaya, İskenderun Yelken İhtisas ve Su Sporları Kulübü Antrenörü Gökhan Durkal nezaretinde Elmas Gül Koca, Nurettin Mert Sütlü, Firdevs Yeğin, Doğukan Eren Oğuzhanve Aras Çınar’dan oluşan takım katıldı. 3 galibiyet 1 mağlubiyetle takım yarışlarında başarılı mücadeleler çıkartan İskenderun ekibi, yine bir başarıya imza atmanın gururunu yaşattı.

İskenderun Yelken Antrenörü Gökhan Durkal, Türkiye Takım Şampiyonasında ikinci olmanın mutluluğunu yaşadıklarını ifade ederek; “Türkiye’nin en iyi 16 takımı arasında aldığımız sonuçlar, kulüp olarak bizleri çok sevindirmiş, gururlandırmıştır. İskenderun’u her platformda başarıyla temsil eden sporcularımı tebrik ediyorum. Biz onlara güveniyoruz, üstlendikleri misyonu her alanda göstermek için verdikleri mücadeleye şahidiz. Türkiye’nin önde gelen büyük kulüpleri arasından sıyrılarak şampiyonluğu kıl payı kaçırmış olmamıza rağmen elde edilen sonuç gerçekten gurur verici” diye konuştu.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here