İskenderun Milli İrade’ye Sahip Çıktı

0
46

15 Temmuz “Demokrasi ve Milli Birlik Günü” münasebetiyle Milli Birlik ve Beraberlik Yürüyüşü tertip edildi. Yürüyüşe Hatay Vali Yardımcısı ve İskenderun Kaymakam Vekili Erhan Günay öncülük etti.

15 Temmuz 2022 Cuma günü Atatürk Anıtı önünde toplanmak suretiyle ve Mehteran Takımı eşliğinde oluşturulan yürüyüş kortejinde demokrasi ve milli irade şuuru etrafında kenetlenerek, birlik ve beraberliğimiz bir kez daha pekiştirildi.

Şehitliğimiz Ziyaret Edildi

Hatay Vali Yardımcısı ve İskenderun Kaymakam Vekili Günay, Demokrasi ve Milli Birlik Günü münasebetiyle tertip edilen Şehitlik Ziyareti programına da katıldı.

İskenderun Şehitliğinde gerçekleştirilen program kapsamında; Cumhuriyetimizin kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere, kutsal vatan topraklarımızın bütünlüğü ve necip milletimizin selameti için canlarını feda ederek şahadete intikal eden tüm aziz şehitlerimizin manevi huzurunda saygı duruşunda bulunulmasının akabinde İstiklal Marşımız okundu.

Tüm şehitlerimizin ruhuna izafeten Kuranı Kerim tilavetinin yapılmasının müteakibinde İskenderun İlçe Müftü Vekili Reşit Yıldız’ın eşliğinde ülkemizin ve milletimizin bekası için dua edildi.

Vali Yardımcısı ve İskenderun Kaymakam Vekili Erhan Günay, şehitlerin kabirlerini tek-tek ziyaret ederek, başuçlarına karanfil bırakmasının yanı sıra muhterem aileleriyle de yakından ilgilenerek acılarını paylaştı.

Gazimiz Bolattürk de Ziyaret Edildi!

Hatay Vali Yardımcısı ve İskenderun Kaymakam Vekili Erhan Günay ve beraberindeki protokol heyeti, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla 15 Temmuz Gazisi Kadir Bolattürk ve ailesini de ziyaret etti. Bolattürk ve ailesi ile sohbet ortamında bir araya gelen Günay ve beraberindeki protokol heyeti, Türkiye aşkına, milli ve manevi değerlerimiz uğruna gösterdiği fedakarlık dolayısıyla Bolattürk’e bir kez daha teşekkür etmelerinin yanı sıra herhangi bir istek ya da ihtiyaçları olup olmadığı yönünde hasbihal ettiler. (Haber Merkezi)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here