Demokrasi ve Birlik Günü Konserleri İlgi Gördü

0
38

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü kapsamında İskenderun Anıt Alanında tertip edilen konserler büyük ilgi gördü. Türk Halk Müziği sanatçısı Şükriye Tutkun ile ünlü sanatçı Ahmet Şafak, söyledikleri şarkılarla İskenderunlulara unutulmaz bir gece yaşattılar.

İskenderun Kaymakamlığı uhdesinde ve İskenderun Belediyesinin koordinasyonuyla 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla İskenderun Atatürk Anıt Alanında tertip edilen konser etkinliğinde naif duyguların yorumcusu Türk Halk Müziği sanatçısı Şükriye Tutkun, İskenderun halkına birbirinden değerli eserleriyle hitap etti.

Tutkun’un ardından vatan, millet ve aşk duygularının yorumcusu ünlü sanatçı Ahmet Şafak sahne aldı. Ahmet Şafak da İskenderunlulara birbirinden değerli eserleriyle hitap ederek, bu özel ve müstesna geceye renk kattı.

15 Temmuz Selası Eş Zamanlı Okundu

Milli irade ruhunu canlandıran 15 Temmuz selası da ülkemiz genelinde olduğu gibi ilçemizdeki tüm camilerde de eş zamanlı olarak okundu.

Gerçekleştirilen etkinliklerde milli ve manevi değerlerimizin uğruna şahadete irtihal eden aziz şehitlerimiz bir kez daha rahmet ve şükran ile yad edildi. (Haber Merkezi)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here