İskenderun Kış Bitalonuna Ev Sahipliği Yaptı

0
228

kış biatlonu2Kış Biatlonu Türkiye Kupası şampiyonası İskenderun’da gerçekleştirildi. 540 sporcunun katıldığı şampiyona öncesi konuşan İskenderun Belediye Başkanı Yusuf Civelek; “İnsanları birleştiren iki etkinlikten bir tanesi de spordur. Hepiz hoş geldiniz” dedi.

Modern Pentatlon Federasyonu ve İskenderun Belediyesi Destek Hizmetleri Müdürlüğü’nün ortak çalışmasıyla 26-27 Ekim 2013 tarihleri arasında yüzme ve koşu şeklinde düzenlenen Kış Biatlonu Türkiye Kupası, yüzme yarışları ile başladı. Şampiyona Yıldız A-B-C-D-E Bayan/Erkek, Genç-Büyük-Master-Bayan/Erkek yaş kategorilerinde düzenlendi.

kış biatlonu3

Hatay Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü İskenderun Vali Zeki Şanal kapalı yüzme havuzunda düzenlenen yüzme yarışmalarını, Belediye Başkanı Yusuf Civelek ve eşi Dr. Ümran Civelek, Türkiye Modern Pentatlon Federasyonu Başkanı Yaşar Akşin, Federasyon yöneticisi ve Başbakanlık Başmüfettişi Bülent Tarhan ve vatandaşlar izledi.

Müsabaka öncesi sporculara başarı dileyen ve emeği geçenlere teşekkür eden Belediye Başkanı Civelek; “İlçelerde ilk defa yapılan bir etkinlik bu. Spor sanat gibi insanları birleştiren en önemli etkinlikten birisidir. Türkiye’nin her tarafından sporcular İskenderun’da buluştular, tanıştılar ve yarışacaklar. Hepiniz İskenderun’a hoş geldiniz. Başarılar diliyorum sizlere” dedi.

kış biatlonu4

Modern Pentatlon Federasyonu Başkanı Akşin de, turnuvaya katılanlara, İskenderun Belediyesi’ne ve emeği geçenlere teşekkür etti ve sporculara başarılar diledi.

19 hakemin görev yaptığı yüzme yarışları öncesi bir dakikalık saygı duruşu ve akabinde İstiklal Marşımız okundu. Sporcuların heyecanına kulüp yöneticileri de ortak oldu.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here