İskenderun Katolik Kilisesi’nden Ramazan Hassasiyeti!

0
175

Yardımlaşmanın ön plana çıktığı Ramazan Ayında, birlik, beraberlik ve dayanışma örneği adına İskenderun Latin Katolik Kilisesi de önemli bir etkinliğe imza attı.

İskenderun Katolik Kilisesi yetkilileri, İskenderun Müftülüğü ile Aile ve Sosyal Hizmetler İlçe Müdürlüğü ile koordine olarak, içinde bulunduğumuz Ramazan ayı münasebetiyle 100 Aile için Zincir Market Alış-Veriş Kartı ve Muhtaç durumdaki Mahpuslar için de 80 poşetlik kişisel temizlik malzemesi bağışı yaptı.

Bu bağlamda, İskenderun İlçe Müftüsü Osman Şekerci ile Aile ve Sosyal Hizmetler İskenderun İlçe Müdürü Yılmaz Balaman, birlikte İskenderun Latin Katolik Kilisesini ziyaret ettiler ve gerçekleştirilen yardım münasebetiyle Kilise Müdürü Can Sadredin’e teşekkür ettiler.

Kartlar ile Malzeme Bağışları, İskenderun İlçe Sosyal Hizmetler Müdürlüğü yetkililerine teslim edilirken, konuyla ilgili yapılan açıklamada; Ramazan Ayı nedeniyle Katolik Kilisesi olarak, bardağa bir “sevgi” damlası ilave etmek istendiği, Sosyal Hizmetler Müdürlüğü yetkilileri ile irtibata girerek, bu yardımların gerçekleştirildiği kaydedildi. (Haber: İlyas Edip TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here