İskenderun Gençlerbirliği Spor Kulübü Kuruldu

0
86

gençlerbirliği1İskenderun Gençlerbirliği Spor Kulübü kuruluş ve tescil işlemelerini tamamladı. Kulüp Başkanı Muhsin Cerrahoğlu, İskenderun’da sportif anlamda ne başarının ne de heyecanın kalmadığına dikkat çekerek yeni bir sayfanın yeni bir başlangıcın yeni bir oluşumun altına imza atmak isteyenlerin bir araya gelerek kurduğu Gençlerbirliği spor kulübünün hayırlı olması dileklerinde bulundu.

İlk olarak Futsal (Salon Futbolu) takımı kurarak Efes Pilsen Futsal 1. Liginde mücadele edeceklerini söyleyen Cerrahoğlu; “Futbol Federasyonu yetkilileri ile görüştük. Önümüzdeki sezon kulüp olarak Türkiye Futsal Liginde İskenderun olarak mücadele edeceğiz. İskenderun futbolcu fabrikası gibi, çok yetenekli gençler var. Ancak bu gençlere fırsat verilmediği müddetçe İskenderun olarak futbolda bir yerlere gelmemiz mümkün değil. Öncelikli olarak bu konuda çalışmalar yapacağız.

Dünü sorgulamanın yarınlar için ışık olmayacağının bilincindeyiz. Artık sporseverler, taraftarlar bilmeli ki sanayiciden, işadamından, patronlardan umut elimizi çekmeliyiz. Zorla güzellik olmaz, olmuyor da. İskenderun’u sevenler, futbolu, sporu sevenler istişare yaptığı sürece başarı kendiliğinden gelecektir” dedi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here