İskenderun FK, Bucaspor Maçına Taraftar Götürüyor!

0
114

misli.com 3.Lig Play-Off Final maçında Bucaspor 1928 ile tarihi bir maça çıkacak olan Turuncu-Mavili temsilcimiz İskenderun FK, bu zorlu maç için İstanbul’a taraftar desteği de götürecek.

Kulüp Başkanı Hakan Bolat, konuyla ilgili yaptığı açıklamada Federasyonla yapılan görüşmeler neticesinde maça 150 kadar taraftarın götürülebileceğini açıkladı.

Başkan Bolat açıklamasında; “Sevgili İskenderunspor taraftarları! Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) ile yaptığımız görüşmeler neticesinde 24 Mayıs Pazartesi günü Bucaspor ile oynayacağımız Play-Off Final maçına 150 taraftarımızı götüreceğiz. Taraftarlarımız için İskenderun’dan 3 adet ücretsiz otobüs kaldırılacaktır.

Sizlerden en büyük ricam; Maçın ilk dakikasından son dakikasına kadar takımımıza tezahüratlarınızla destek olmanızdır. Sevgi ve Saygılarımla” ifadelerine yer verdi.

Detaylı Bilgi için, Fikret Kanat ile (0.533) 478 29 47 nolu telefondan Whatsapp yoluyla iletişime geçilebileceği de kaydedildi.

Öte yandan, 24 Mayıs Pazartesi günü, saat 20.00’de İstanbul’da Esenyurt Necmi Kadıoğlu Stadında oynanacak maç için Turuncu-Mavili takım, hava yolu ile İstanbul’a gitti. Temsilcimiz maç saatine kadar İstanbul’da kampa girecek.

Maç D-Smart’tan Canlı Yayınlanacak

İskenderunspor’umuzun, Bucaspor 1928 ile oynayacağı Play-Off Final karşılaşması D-Smart 82. Kanal ve misli.com IOS-Android uygulamaları üzerinden canlı olarak yayınlanacak. İskenderun FK-Bucaspor 1928 maçı 24 Mayıs Pazartesi günü saat 20.00’de Esenyurt Necmi Kadıoğlu Stadında oynanacak. (Haber: İlyas Edip TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here