İskenderun Derbisinden Galip Çıkan Olmadı

0
200

spor-amatör2Defne 2013 Spor ve Kuruyerköyüspor’un ardından İskenderun Belediyespor ile yaptığı maçta berabere kalan İskenderunspor 1967’de Play-Off’a çıktı… Aynı puan ve Averaja sahip İskenderun Belediyespor ile Reyhanlı Belediyespor tarafsız sahada baraj maçı oynayacak…

2015-2016 Futbol Sezonu Hatay Amatör Küme Süper Liginin son haftasında ilginç sonuçlar ortaya çıktı. Kuruyerköyüspor, Reyhanlıspor’u 5-4 mağlup etti. İskenderun 5 Temmuz Stadı Dış Sahasında oynanan ve Hatay bölgesi hakemlerinden Osman Kozan, Soner Sağıroğlu ile Uğur Şahin’in yönettiği karşılaşmada ise İskenderunspor 1967 ile İskenderun Belediyespor takımları 0-0 berabere kaldı.

Alınan bu sonuçların ardından, haftalar öncesinde play-off’a çıkmayı garantileyan Defne 2013 Spor ve haftayı galibiyetle kapatan 53 puanlı Kuruyerköyüspor’un ardından, İskenderun derbisinde berabere kalan ve puanını 49’a çıkaran İskenderunspor 1967 kulübü de play-off’a çıkan üçüncü takım oldu.

spor-amatör3

4’cü Takım Tarafsız Sahada Oynanacak Olan Maçın Ardından Belli Olacak

Grupta, 46’şar puanı olan İskenderun Belediyespor ile Reyhanlı Belediyespor takımlarının ‘Kendi aralarında’ yaptıkları maçlar da 0-0 ve 1-1 bittiği için averajları da eşitlenmiş oldu. Bu gelişmelerin ardından kurallara göre, İskenderun Belediyespor ile Reyhanlı Belediyespor takımlarının kendi aralarında tarafsız sahada bir maç daha yapacakları belirtildi. Oynanacak olan bu maçın ardından üstünlük sağlayan ekip 4. takım olarak play-off’ta mücadele etmeye hak kazanacak.

Hatay Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) Genel Başkanlığı Cuma günü yapacağı olağan üstü toplantıda önümüzdeki hafta içerisinde yapılacak olan karşılaşmanın gün ve saatini belirleyecek.

spor-amatör4

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here