Beykoz; “Üzerimizdeki Baskıyı Attık!”

0
111

kırıkhanspor (21)Spor Toto 3. Lig 1. Grup temsilcimiz Kırıkhanspor’un Teknik Direktörü Ali Beykoz, Pazar günü kendi saha ve seyircileri önünde oynadıkları Düzcespor karşılaşmasının kısa bir değerlendirmesini yaptı. Alınan galibiyetle üzerlerindeki baskıyı attıklarına işarete eden Beykoz; “Takımımız sahaya mutlak galibiyet için çıkmıştı. Maçın başından sonuna kadar, rakibimize pozisyon vermeden galip geldiğimiz için çok mutluyum. Bu maç bizim için 6 puanlık bir maçtı ve istediğimizi alarak, son haftalarda üzerimizde oluşan baskıyı atlatmış olduk. Bu galibiyette malzemecisinden, futbolcusuna ve idarecisine kadar herkesin emeği vardı” dedi.

kırıkhanspor (17)

Beykoz, her maç 90 dakika susmadan takımlarını destekleyen taraftara da teşekkür ederek; “Tribünde yerini alan taraftarlarımız, hiç susmadan bizleri destekleyerek görevlerini fazlasıyla yerine getirdiler. Taraftar dediğin kötü günde yanında olandır. Bizim taraftarımızda bu zor günlerimizde hep yanımızda olmaya devam etmektedir. Kendilerine teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Bu hafta sonu deplasmanda Kızılcabölükspor ile karşılaşacaklarını da belirten Ali Beykoz; “Takımızda 3 futbolcumuz sakat, iki futbolcumuzda cezalı durumda ama biz buna rağmen deplasmanda galip gelerek üst sıralara tırmanmak istiyoruz” şeklinde konuştu.

kırıkhanspor (10)

Kırıkhanspor’un Olağan Kongresi Mayıs’ta!

Öte yandan, Kırıkhanspor’un olağan kongresi Mayıs ayı içerisinde yapılacak. Konuyla ilgili açıklama yapan Kulüp Başkanı Sait İlçin; “Kulüp yönetimimizin aldığı karar doğrultusunda Kulübümüzün olağan kongresi Mayıs ayında yapılacaktır. Geçen hafta yaptığımız Olağanüstü Genel Kurulumuza katılan üyelerimize, hemşerilerimize, çiçek gönderen ve telefonla arayan dostlarımıza teşekkür ediyoruz” dedi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here