İskenderun Belediyesporlular Görücüye Çıktı

0
448

iskenderun bldspor8Samet Aytekin, Rıdvan Üregen, Berkay Kurt, Fenerbahçe’nin Radarına Girdi

İskenderun Belediye Gençlikspor Teknik Sorumlusu Mehmet Kurt’un raporları doğrultusunda, takım kadrosunda bulunan birçok futbolcu önemli kulüplerin isteği üzerine denenmeye gitti. Kulüp bünyesindeki 13 futbolcu Türkiye’nin değişik kulüplerinden gelen davet üzerine harekete geçti.

Oyuncularla birlikte İstanbul’a giden Teknik Sorumlu Mehmet Kurt, konu ile ilgili değerlendirmesinde; “Geleceği olan birçok futbolcumuz diğer kulüplerin de dikkatini çekti. İskenderun Belediye Gençlikspor Kulübü gerçekten çok başarılı ve istikbali olan bir takımdır. Şu anda gençlerimizi davet eden kulüpler var, herkes kendini gösterecektir” dedi.

Çeşitli kulüplere giden 13 futbolcunun isimleri ve takımları hakkında da bilgi aktaran Kurt; “Samet Aytekin, Rıdvan Üregen, Berkay Kurt (Fenerbahçe) Onur Kaçar (Göztepe) Sergen Şahan, (Adanaspor) Osman Eroğlu, Sabahattin Gizlen (Konyaspor) Batuhan Güldü (Erzinspor) Furkan İpekşan, Ahmet Özbeden, Selim Tektaş (Gaziantepspor) İlker Devrim, Edip Arslan (Adana Demirspor) isimli futbolcularımız, gittikleri kulüpler tarafından antrenmanlara çıkartılacaklar. Kulüpler, durum değerlendirmesi yapacaklar, yetenekli olan ve beğenilen futbolcular ile ilgili kararlarını daha sonra verecekler” diye konuştu.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here