İskenderun Belediyespor’da Yetişen Kapışılıyor!

0
177

Süper Lig Takımlarından Sivasspor, İskenderun Belediyespor’dan Osman Eroğlu İle Cemil Ersöz’ü Renklerine Bağlamaya Hazırlanıyor. Turuncu-Mavililerden 3 Futbolcu Daha Profesyonel Kulüp Yolcusu…

Geçmiş yıllardan beri Türk Sporuna başarılı nesiller yetiştirerek adeta kapısı aşındırılan kulüpler arasına giren Hatay Süper Amatör Lig takımlarından İskenderun Belediyespor, adeta futbolcu fabrikası gibi. Bölgemizin deneyimli spor adamlarından Teknik Direktörü Mehmet Kurt’un yetiştirdiği futbolculardan 19 yaşındaki Osman Eroğlu ile 18 yaşındaki Cemil Ersöz, Sivasspor kulüp yönetimi tarafından İskenderun Belediyespor’dan istendi.

İskenderun Belediyespor’lu Osman Eroğlu ile Cemil Ersöz, yarın toplanacak olan Sivasspor’un antrenmanlarına katılmak üzere kentlerinden ayrıldılar. Bu iki yetenekli futbolcunun Sivasspor’a transferi yönünde İskenderun Belediyespor kulüp yönetiminden önümüzdeki günlerde açıklama yapılması bekleniyor.

Bu arada İskenderun Belediyespor’dan yine 3 futbolcudan 1’inin TFF 1. Lig, diğer ikisinin ise 3. Lig takımlarından birine gidecekleri yönünde bilgiler de gelmeye başladı.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here