Antakyalı Tayfun Dingil Hatayspor’da!

0
346

İkinci Ligde mücadele eden ilimiz temsilcisi Hatayspor, geçtiğimiz sezon Menemen Belediyespor forması giyen Mehmet Tayfun Dingil ile sözleşme imzaladı. Aslen Antakyalı olan Veghel/HOLLANDA doğumlu gurbetçi futbolcu geçtiğimiz sezon Menemen Belediyespor forması giyerken, Antakya Atatürk Stadı’nda oynanan karşılaşma da Hatayspor’a karşı da formasını terletmişti.

Aslen Antakyalı olan Hollanda doğumlu gurbetçi futbolcu Mehmet Tayfun Dingil 1989 doğumlu. Başarılı futbolcu geçtiğimiz sezon başında Hollanda’nın Achilles 29 takımından Menemen Belediyespor’a transfer olmuştu. Savunma hattında, stoper mevkiinde görev yapan genç futbolcu aynı zamanda sağ bek mevkiinde de görev yapabiliyor.

Hollanda’da futbol hayatına başlayan Mehmet Tayfun Dingil, Blauw Geel 38, JVC Cuijk (2 sezon), Achilles 29 (2 sezon) oynadıktan sonra geçtiğimiz sezon başında Menemen Belediyespor’a transfer oldu. Hatayspor ile 2 yıllık sözleşme imzalayan gurbetçi futbolcu Mehmet Tayfun Dingil, gelecek sezon Bordo-Beyazlı formayı terletecek.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here