İskenderun Belediyespor Tekvando Takımı, Türkiye Şampiyonasına Hazırlanıyor

0
256

İskenderun Belediyesporlu Tekvandocular büyük şampiyonaya hazırlanıyor. 6-8 Temmuz tarihleri arasında Antalya’da düzenlenecek olan Yıldızlar Türkiye Tekvando Şampiyonasına hazırlanan sporcular madalya için hazırlıklarına devam ediyor. Antrenör Mehmet Korhan Osmaniye’de düzenlenen hazırlık müsabakalarına katıldıklarını belirterek şampiyonadan başarılı bir şekilde dönmek istediklerini belirtti.

Sporcuların her zaman yanlarında olduklarını ifade eden İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil ise yaptığı açıklamada; “Tekvando takımız son derece başarılı çalışmalara imza atıyor. Türkiye geneli Temmuz ayı içerisinde düzenlenecek olan Türkiye şampiyonası müsabakalarında İskenderun’u en iyi şekilde temsil edeceklerine inanıyoruz. Bunun için de sporcularımızın hazırlık çalışmaları devam etmektedir. Spor barış, kardeşliliktir. Asıl amaçlarının çocukları zararlı alışkanlıklardan ve kötü ortamlardan alıkoymaktır” dedi.

Başkan Seyfi Dingil; “Bu çocuklarımızı spora kazandırdık. Bu vesileyle çocuklar kötü ortam ve çevrelerden de kurtuluyor. Aileler çocuklarının dış ortamdaki kirlilikten korunması için bizlere teslim ediyorlar. Geleceğin sporcuları inşallah İskenderun’dan çıkacak” diye konuştu.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here