İskenderun Belediyesinin Kuaförlük Kursu İlgi Görüyor

0
269

İskenderun Belediyesi ile Halk Eğitim Merkezi tarafından ortaklaşa düzenlenen kadın istihdamı ve meslek edindirme projeleri kapsamında açılan kuaförlük kursu genç bayanlardan yoğun ilgi görüyor. İskenderun Belediyesi Kültür ve Sosyal İşleri Müdürlüğüne bağlı Sarıseki Sosyal Tesislerinde kuaförlük kursuna katılan bayan kursiyerlere usta öğreticiler tarafından, saç boyama, fön, saç kesimi konularında eğitimler veriliyor.

Düzenlenen meslek kursları hakkında bilgiler veren İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil; “Meslek sahibi olmak isteyen kursiyerlerimiz, boş zamanlarını da değerlendirirken, becerilerini de üst düzeye çıkarıyorlar. Haftanın belli günlerinde belli saatlerinde belirlenen program çerçevesinde eğitim gören kursiyerlerimize yapılacak olan sınavlar sonucunda sertifikaları verilecek” dedi.

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, kursları başarı ile bitiren kursiyerlerin aile bütçelerine de katkı sağladığını belirterek; “Halk eğitim merkezi müdürlüğümüz ile ortaklaşa düzenlenen kadın istihdamı ve meslek edindirme projelerinin her geçen gün bir yenisi daha eklemeye devam edeceğiz. İlçemizde en çok ihtiyaç duyulan ve talep olan meslek kurslarını açmaya devam edeceğiz. Kuaförlük kursuda açıldığı günden beri büyük ilgi görüyor ve taleplerin artması üzerine yeni bir kurs daha açabiliriz” diye konuştu.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here