İskenderun Belediyesinden Öğretmen Gününe Özel Etkinlik

0
178

Toplumun her kesimine yönelik düzenlenen sosyal, sanatsal ve kültürel çalışmalarıyla adından söz ettiren İskenderun Belediyesi, öğretmen gününe de özel bir etkinlik hazırlıyor.

Düzenlenen etkinlik hakkında bilgiler veren İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı; “Etkinlik programımızda, Zeynep Türkeş Konseri, Sahne Sırası Sende Öğretmenin Yarışması ve İskenderun Belediyesi Kent Orkestrası Konseri yer alıyor. 23 Kasım 2019 Saat 20.00’da İskenderun Belediyesi Nikâh Salonunda düzenleyeceğimiz Öğretmenler Günü Kutlama etkinliklerine tüm öğretmenlerimiz davetlidir” dedi.

Dereceye Girenlere Ödül

Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, ayrıca Türk Sanat ve Türk Halk Müziği dallarında düzenlenecek yarışma neticesinde dereceye giren birincilere ödül takdim edileceğini de ifade ederek; “Yarışmacı adayların ön eleme başvuru son tarihi 15 Kasım Cuma günüdür. Yarışmaya tüm öğretmenlerimiz, (emekli, öğretmen adayları amatör olmak kaydıyla) katılabilir. Şimdiden tüm öğretmenlerimizin öğretmenler günü kutluyorum” ifadelerini kullandı. (Haber Merkezi)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here