İskenderun Belediyesi Kort Tenis Turnuvası Başladı

0
239

İskenderun Belediyesi tarafından 5 Temmuz Kültür, Sanat ve Turizm festivali çerçevesinde düzenlenen spor etkinlikleri kort tenis turnuvası ile başladı.

Başkan Tosyalı, festival programında sportif etkinliklerin de bulunduğunu belirterek; “Belediyemiz tarafından “5 Temmuz Kültür, Sanat ve Turizm Festivali” spor etkinlikleri çerçevesinde Rauf Denktaş ve Millet Parkında saat 18.00 ile 24.00 saatleri arasında düzenlenen kort tenis turnuvası yoğun bir katılımla başladı. Osmaniye, Gaziantep, Kahramanmaraş, Adana ve çevre illerden gelen sporcuların katıldığı turnuvanın ödülleri 7 Temmuz’da düzenlenecek törenle verilecek” dedi.

Başkan Tosyalı; “Turnuvalara katılan tüm sporculara ve takımlara başarılar diliyorum. Futbol, futsal, basketbol, plaj futbolu voleybol, satranç gibi diğer spor dallarında turnuvalar başlıyor. Turnuvalara ilginin yoğun olması bizleri memnun ediyor. İskenderun Belediyesi olarak spora ve sporcuya destek olmaya devam edeceğiz. Müsabakaların fair play çerçevesinde geçmesini diliyorum” şeklinde konuştu.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here