İskenderun Belediyesi Çöp Konteynerlerini Düzenli Dezenfekte Ediyor

0
68

İskenderun Belediyesi ilçe genelinde cadde ve sokaklarda yer alan çöp konteynerlerini kötü kokudan arındırmak ve hijyenik bir ortam sağlamak için temizlik çalışmalarını sürdürüyor.

Artan hava sıcaklıkları ile birlikte ilçe genelindeki cadde ve sokaklarda yer alan çöp konteynerlerinin pis kokmaması ve çevrede yaşayan insanları rahatsız etmemesi amacıyla çöp konteynerlerinin dezenfekte işlemleri aralıksız devam ediyor.

İskenderun Belediyesinden yapılan açıklama da şu ifadelere yer verildi: “Temizlik İşleri Müdürlüğü ekiplerimizin koordinesinde Envitec ekipleri ile birlikte yapılan çalışmalar tüm mahallelerde belli bir program dâhilinde devam ediyor.

Günlük kullanım aracı olan çöp konteynerlerinin çevreye kötü koku yaymaması ve halk sağlığını tehdit edecek unsurlara meydan verilmemesi amacıyla sık aralıklarla konteyner yıkama aracı ile düzenli olarak dezenfekte edilmektir.

Ekiplerimiz modern ve donanımlı araçla kent genelinde çöp konteynerlerini dezenfekte etmeye devam edecektir.” (Haber: Doğan SÜSLÜ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here