İskenderun Belediyesi 30 Ağustos Zafer Kupası Plaj Futbol Turnuvası

0
159

İskenderun Belediyesi tarafından 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamaları çerçevesinde çeşitli sportif etkinlikleri de yapılacak. Şehir genelinde sporseverler ve özellikle gençler tarafından talep edilen Zafer Kupası Plaj Futbolu turnuvası, 15-29 Ağustos 2017 tarihlerinde İskenderun Belediyesi Sahil Spor Kompleksi plaj sahasında yapılacak. Turnuvaya katılmak isteyen takımlar 9 Ağustos 2017 tarihine kadar başvuruda bulunabilecekr. Başvurular Sahil Spor Kompleksinde elden yapılacak.

Belediye Başkanı Seyfi Dingil, 30 Ağustos Zafer Bayramı etkinlikleri çerçevesinde plaj futbolu ile brlikte ve ayak tenisi futbolu (Futnet) turnuvasının düzenlendiğini de söyledi.

Belediye Başkanı Seyfi Dingil; “İskenderun Belediyesi olarak 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamaları çerçevesinde çeşitli sportif etkinlikler yapacağız. Turnuvaya katılmak isteyen takımlar 11 Ağustos 2017 tarihine kadar başvuruda bulunabilecekler.

Ayak futbolu olarak bilinen Futnet Turnuvası için de hazırlıklar devam ediyor. İskenderun’da ilk kez organize edilecek turnuva, sıcak İskenderun akşamlarında renkli ve eğlenceli saatlere sahne olacak. 30 Ağustos Zafer Bayramı etkinlikleri kapsamındaki turnuvalara her birey kendi takımını kurup katılabilecek. Gençlerimizi ve sporseverleri turnuvaya katılmaya davet ediyorum” dedi.