İskenderun Atatürk Anıt Alanı’nda Altyapı Temizliği Yapıldı

0
115

Hatay Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü(HATSU), yağmur suyu hatlarının tıkanmaması amacıyla temizlik çalışmalarının sürdürüldüğünü duyurdu.

Yağmur yağışlarının yoğun olması ve yağışlar sonrasında oluşan sorunların çözümüne yönelik çalışmalar gerçekleştiren Genel Müdürlük, İskenderun ilçesinde su birikintisi sorununu tespit edilen bölgelerde temizlik yapıldığını ve tıkanma bulunan altyapının araçlar yardımı ile temizlendiğini açıkladı.

İskenderun ilçesi sahilinde tıkanan hatlarda ve Atatürk Anıt alanı etrafında yağmur suyu tahliyesinin sağlandığı hatlarda temizlik yapıldığını bildiren HATSU, yağmursuyu ızgaralarının iç kısımlarında katı atıklar ve taşlardan oluşan tıkanıklıkların kombi aracı ile temizlenerek bölgede ki su birikintilerinin önüne geçildiğini belirtti.

Yağmur suyu ızgaralarında ki temizliğin önemine dikkat çekerek vatandaşların daha dikkatli olması yönünde temennilerde bulunan idare, herhangi bir sorunla karşılaşılması durumunda ALO 185 HATSU Çağrı Merkezine bildirilmesi gerektiğini hatırlattı.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here