İskenderun Anadolu Lisesinden Kermes

0
154

iskenderun anadolu lisesi12İskenderun Anadolu Lisesinde kermes düzenlendi. Okulun geleneksel hale getirmeyi planladığı kermes, büyük ilgi gördü. Kermeste çok güzel bir ortam oluştuğunu söyleyen Okul Müdürü Ali Kurucu, böylesi coşkulu geçen kermeste emeği olan herkese teşekkür etti.

İskenderun Anadolu Lisesi Okul Aile Birliği Başkanları Nimet Çelen ve Murat Taş’ın öncülüğünde gerçekleştirilen kermese okula katkısını esirgemeyen işadamı Sabahattin Uygun’da katıldı. Okul yararına gerçekleştirilen kermeste öğrenci, okul idaresi ve öğretmenlerin de kaynaşmasına vesile olduklarını dile getiren Okul Aile Birliği Başkanlarından Murat Taş; “Bu yıl ikincisini düzenlediğimiz kermesimizi gerçekleştirmekteyiz. Bu kermesimizin gelirini okulumuzun eksiklerini gidermede kullanacağız. Kermesimizde satılan tatlı ve yiyecekler okul aile birliği üyesi bayan arkadaşlarımız ve öğrencilerimiz tarafından hazırlanmıştır” dedi.

iskenderun anadolu lisesi13

İskenderun Anadolu Lisesinin kermesinde öğrenciler yer yer davul zurna eşliğinde halaylar çekerek, kermesi panayır havasında çevirdiler. Gerçekleştirilen kermesin geleneksel hale getirileceğini dile getiren Okul Müdürü Ali Kurucu; “Böylesi coşkulu geçen kermeste emeği geçen başta Okul Aile Birliğine ve herkese teşekkür ediyorum” dedi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here