İlk 3’e Giren Takımlar 1. Lige Yükselecek!

0
340

su topu2Bayanlar Su Topu Türkiye Kupası Mücadeleleri Bugün Başlıyor

Bayanlar U-18 Su Topu Takımları 7-9 Ağustos 2015 tarihleri arasında Manisa Atatürk Olimpik Yüzme Havuzu Tesislerinde düzenlenecek olan Türkiye Kupası Finallerinde dereceye girmek için ter dökecek. Turnuvaya ilimizden İskenderun Yüzme İhtisas Spor Kulübü ile Hatay Büyükşehir Belediyesi (BŞB) bayan sutopu takımları katılacak.

1997 doğumlu ve daha küçük yaştaki lisanslı sporcuların katılabileceği müsabakaya, Hatay BŞB Spor Kulübü ile İskenderun Yüzme İhtisas Spor Kulübünün yanı sıra İzmir ESTİ Spor Kulübü, İzmir 35 Sutopu-Yüzme Spor Kulübü, Adana Çınarlı Spor Kulübü, Bursa Gücü Spor Kulübü, ADANUS Spor Kulübü, Malatya Su Sporları Kulübü, Adana Kurtuluş Spor Kulübü,  Kayseri Olimpik Gençlik Spor ve İzcilik Kulübü, İzmir Su Sporları Kulübü, Adana Karataş Turizm Spor Kulübü katılım gösterecek.

su topu3

Final müsabakalarının kura çekimi Manisa Atatürk Olimpik Yüzme Havuzu Tesislerinde gerçekleştirilecek. Kura çekiminden sonra müsabakalar başlayacak. İlk üçe giren takımlar 1. Ligde mücadele etmeye hak kazanacak.

Turnuva öncesi açıklama yapan Hatay BŞB Sutopu Antrenörü Mustafa Savaş; “Hedefimiz ilk üçe girerek 1. Lige çıkmak. Bugüne kadar spora ve sporcuya desteğini esirgemeyen Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş’a ve Hatay BŞB Gençlik Spor Kulübü Başkanı Serdar Güven’e sonsuz teşekkür ediyorum” dedi.

Müsabakalar sonunda ilk üç sıraya giren takımlara Türkiye Su Topu Federasyonu Başkanlığı tarafından kupa ve madalya verilecek.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here