İkinci Ligde Son Hafta Maçları

0
52

spor-programHatayspor, yarın Sarıyer ile yapacağı karşılaşmanın ardından Türkiye Futbol Federasyonu (TFF)’nun, geçen hafta oynayamadığı Giresunspor maçın oynanacağı tarihi açıklamasını bekleyecek.

İskenderun Demir Çelikspor ile Hatayspor’un da yer aldığı Spor Toto 2. Ligi yarın yapılacak karşılaşmaların ardından devre arasına giriyor. Beyaz grupta bulunan Lider Hatayspor, yarın Sarıyer ile yapacağı karşılaşmanın ardından Türkiye Futbol Federasyonu (TFF)’nun, geçen hafta oynayamadığı Giresunspor maçın oynanacağı tarihi açıklamasını bekleyecek.

Spor Toto 2. Lig Beyaz grupta mücadele eden Lider Hatayspor, yarın evinde konuk edeceği Sarıyer maçının hazırlıklarını tamamladı. Sarıyer maçı için taraftarlarına çağrıda bulunan Hatayspor Teknik Direktörü Ahmet Taşyürek; “Sarıyer maçında sahaya galibiyet için çıkacağız. Takım olarak bu maça hazırız. Bu zorlu karşılaşmada taraftar desteğini yanımızda görmek istiyoruz” dedi. Teknik Direktör Taşyürek, Sarıyer maçı sonunda devre arasına girmeyi planladıklarını fakat, geçtiğimiz hafta sonu karlı sahanın temizlenmemesinden dolayı oynayamadıkları Giresun maçının TFF tarafından belirlenecek maç tarihini beklediklerini söyledi.

2. Lig Kırmızı Grupta yer alan İskenderun Demir Çelikspor ise, devre arasına girecekleri son karşılaşmayı yarın Eyüpspor ile yapacak. Zorlu karşılaşmanın hazırlıklarını tamamlayan İskenderun Demir Çelikspor futbolcularının moral ve motivasyonun yerinde olduğu gözlemlendi. Bu sezon üst üstte iki galibiyet coşkusu yaşamak isteyen İskenderun Demir Çelikspor’un Teknik Direktörü Haluk Bulgurlu, hedefledikleri gibi gitmeyen ligin ilk devresini unutup, ikinci devreye iyi hazırlanıp hedefine ulaşmak için bir takım oluşturacaklarını belirtti. İDÇspor ile Hatayspor’un maç programı şöyle olacak: è è

Hatayspor-Sarıyer

22 Aralık 2013 Pazar Saat: 13.30

Hatay Atatürk Stadı

Burak Şeker, Gürhan Karamelek, Ayhan Arısoy

Eyüpspor-İskenderun Demir Çelikspor

22 Aralık 2013 Pazar Saat: 13.30

Eyüp Stadı

Serdar Sözlevi, Evren Tutkun, Zeynur Çakır

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here