İKEM’den 3. Resim ve Seramik Sergisi

0
84

ikem koleji1Özel İKEM Koleji ilköğretim bölümü öğrencilerinin yıl boyu yaptıkları farklı seramik konsept ve 160 tuval çalışmalarının yer aldığı görsel sanatlar eserlerinden oluşan sergi AVM Sanat galerisinde ziyaretçilerine kapılarını açtı.

İKEM Koleji Görsel Sanat Öğretmenleri Esra Salkın ve Özge Ulaşır nezaretinde çeşitli teknikler kullanılarak ilköğretim bölümü öğrencilerinin yaptıkları seramik ve yağlı tabloların bulunduğu ‘Büyük Ustaların İzinden’ adı altında 3. Resim ve seramik eserler AVM Sanat Galerisinde görücüye çıktı.

ikem koleji2

Açılış törenine Okul kurucu genel müdürü Levent Hakkı Yılmaz, okul idarecileri, öğretmenler, öğrenciler, veliler ve sanatseverler ilgi gösterdi. Kalabalık topluluğun ilgiyle gezdiği İKEM Koleji 3. Resim ve seramik sergisiyle ilgili bilgi veren Görsel Sanat Öğretmenlerinden Esra Salkın; “Okulumuz atölye çalışmalarından oluşan sergimizde 160 yağlı boya tablo, seramik eserler bulunmaktadır. Öğrencilerimizle okulumuzun seramik atölyesi ve kulüp çalışmalarında çok güzel eserler ortaya çıkartıldı” dedi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here