İkem Koleji, Dünya Engelliler Gününde Farkındalık Yaratacak!

0
87

3 Aralık Dünya Engelliler Günü münasebetiyle, 3 Aralık 2018 Pazartesi günü saat 13.00’te İKEM Koleji Sports Center’da bölgenin en iyi Genç Bayan Basketbol takımlarından İKEM Koleji Gelişim Spor Kulübü ile Birinci Lig takımlarından İskenderun Engelliler Spor Kulübü gösteri maçında karşı karşıya gelecek.

‘Mücadele Varsa Engel Yoktur’ sloganıyla yapılacak farkındalık organizasyonunda, basketbol müsabakasının yanı sıra yetenek yarışmaları, çeşitli şovlar, dans ve müzik etkinlikleri ile adeta bir şölen havası yaratılacak. Bu özel organizasyonun; Dünya Engelliler Günü’nün kutlanması ve her engelsiz insanın birer potansiyel yetenek olabileceğinin düşünülmesi ve engelli insanların yaşam alanlarının genişletilmesi, iş imkânları yaratılarak engellerin ortadan kaldırılması amacı ile projelendirildiği kaydedildi.

İkem Koleji Beden Eğitimi ve Spor Koordinatörü Hamit Duman, gerçekleştirilecek organizasyonla ilgili yaptığı açıklamada; “Süper Ligde bulunan Engelliler Spor Kulübü ile birlikte yapacağımız bu organizasyon her gün karşı karşıya olduğumuz yaşamın gerçeklerini insanlara fark ettirebilmek amacı ile düşünülmüş bir projedir. 3 Aralık 2018 Pazartesi günü saat 13.00’te İKEM Koleji Sports Center’da gerçekleştirilecek olan bu güzel organizasyona herkesi bekliyoruz” dedi. (Haber: İlyas Edip TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here