İGC’ye Ziyaretler Sürüyor

0
101

igc ziyaret23Ak Partili eski Belde Belediye Başkanları ve eski İlçe Başkanları ile Eczacı Teknisyenleri Derneği Yönetim Kurulu İskenderun Gazeteciler Cemiyeti’ne nezaket ziyaretleri yaptılar.

İGC’nin ilk konukları Ak Parti eski İlçe Başkanları Musa Kurşun, Muharrem Dingil, Müslüm Türk, eski Belde Belediye Başkanları Esabil Soydan, Halil Demir ileBestami Bilgili oldu. İGC Yönetim Kurulu’nu Başkan Veysel Cıncık nezdinde kutlayan konuklar, başarılı çalışmalar dilediler.

İGC Başkanı Cıncık, İskenderun’da basın mensuplarının çok daha saygın bir noktaya ulaşmaları, bu işi sadece çıkar için kullananları ayıklayarak, kartvizit gazeteciliğini önleyerek, gerçek gazetecilerin görev yapmalarını sağlayacaklarınıbelirtti.

İskenderun Eczacı Teknisyenleri Derneği Başkanı Cemal Çelik ve Yönetim Kurulu üyeleri de, İGC’yi ziyaret ederek yeni yönetimi kutladılar.

igc ziyaret22

Dernek Başkanı Çelik, yapacakları çalışmaları anlatan Veysel Cıncık ile Yönetim Kurulu üyelerini kutlayarak; “Sizin bu dik duruşunuz ve sözleriniz karşısında gerçekten duygulandım. Biz 350 kişiyi bulan üyelerimizle sizlerin arkasındayız. Gazetecilik gibi çok onurlu bir mesleği kötü amaçlarla kullananlara karşı yapacağınız mücadeleyi sonuna kadar destekliyoruz” dedi.

Ziyarete teşekkür eden İGC Başkanı Cıncık, sivil toplum kuruluşlarıyla birçok konuda işbirliği yapmayı planladıklarını, kendilerine verilen desteklerden gurur duyduklarını belirtti.

İskenderun Gazeteciler Cemiyeti’ni ziyaret eden Mardinliler Derneği (Mar-Der) ile İskenderun Osmanlı Ocakları Yönetim Kurulları, Veysel Cıncık Başkanlığındaki yeni yönetimi kutlayarak, başarı dilediler.

igc ziyaret24

İGC’nin önceki günkü konuğu ise Salih Bayar Başkanlığındaki Mar-Der Yönetim Kurulu oldu. Bayar, sivil toplum kuruluşlarının toplumda önemli işlevleri olduğuna dikkati çekerek; “STK’ların bazı konularda ortak çalışmalar yapmasının önemli olduğunu düşünüyoruz. Toplumumuzu birçok konuda bilgilendirmek, STK’ların görevleri arasındadır” dedi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here