İGC’ye Asaşspor Çelmesi

0
74

turnuva-igc2Hatay Büyükşehir Belediyesi tarafından organize edilen 32. Erhan Aksay Futbol Turnuvası Körfez (B) Grubunda, ilk üç maçını kazanarak Lider durumda bulunan İskenderun Gazeteciler Cemiyeti, önceki gün gece sağanak yağış altında grubun diğer iddialı ekibi Asaşspor ile karşı karşıya geldi.

Zevkli ve çekişmeli geçen karşılaşma sonunda gülen taraf olmazken, bu zevkli mücadele 2-2’lik beraberlikle sonuçlandı. Karşılaşmada 2-0 geriden gelen İGC takımı maçı 2-2’ye taşırken, puanını da 10’a çıkartarak liderliğini sürdürdü. Asaşspor ise puanını 7’ye yükseltti.

turnuva-asaşspor2

Grupta günün diğer karşılaşmalarında Belen Kaymakamlığı Biçer Beton’u 7-0, Yargı Akademisi ise 51. Bakım Merkez Komutanlığı’nı 2-0 mağlup etti.

Körfez (B) Grubunun flaş takımı İskenderun Gazeteciler Cemiyeti, ilk üç maçını kazanarak elde ettiği 9 puanla grupta lider durumda idi. Sağanak yağmur altında oynanan ve zevkli geçen karşılaşmanın ilk yarısı Asaşspor’un üstünlüğü ile 1-0 sona erdi. İkinci yarının başında bir gol daha bulan Asaşspor farkı bir anda ikiye çıkardı. Daha sonra oyuna ağırlığını koyan İGC takımı 2 gol bulurken beraberliği sağladı ancak gelip geleceği birçok pozisyondan da yaralanamadı.

İskenderun Gazeteciler Cemiyeti, bu skorla puanını 10’a çıkartarak liderliğini sürdürürken, Asaşspor ise puanını 7’ye yükseltti ve 3 sırada kendisine yer buldu.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here