Bilen; “Tüm Üyelerimize Teşekkür Ederiz”

0
110

belen add2Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) Belen Temsilcisi Mehmet Bilen, Belen’de gerçekleştirdikleri 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleriyle ilgili bir değerlendirme yaptı. Bilen, Belen’deki anma etkinliklerine katılanlara şükranlarını iletti.

Etkinlikler çerçevesinde, tüm şehitler adına dualar ettiklerine işaret eden Bilen; “19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramını anma kapsamı içerisinde ADD Belen Temsilciliği olarak 19 Mayıs sabahı protokol töreniyle başlayan kutlama programımız, ADD Belen Temsilcilik Binamızda sürdü. Bizler, her gün şehit haberlerinin geldiği bir dönemde birileri gibi düğün yaparak değil, bayramda tüm şehitlerimizi dualarımızla andık.

belen add3

Daha sonra ellerimizde karanfillerle Belen Atatürk Anıt Alanında, Atatürk büstüne karanfillerimizi bırakarak, başta Atatürk olmak üzere vatan şehitlerimizi andık. Ruhları Şad olsun.

Bizleri bu anlamlı günde yalnız bırakmayarak destek veren İskenderun ADD Şube Başkanlığımıza ve Belen’deki tüm üyelerimize teşekkür ederiz. Bizler Milli Bayramlarımıza sahip çıkmaya devam edeceğiz. Milli mücadelenin ve bağımsızlığın kazanılamadığı, sömürü altındaki toplumlarda hiç bir şey kutlanamaz” diyerek görüşlerini belirtti.

belen add4

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here