İGC’den ‘Dayanışma ve Kaynaşma’ Gecesi!

0
49

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle, İskenderun Gazeteciler Cemiyeti (İGC) tarafından, cemiyet üyelerine özel bir gece düzenlendi. Bölgemizin nezih ve beğenilen mekânlarından biri olan Müzeyyen’de bir araya gelen gazeteciler ve aileleri, birlik ve kaynaşmanın örneğini sergilediler.

Nezih bir ortamda gerçekleştirilen gecenin açılış konuşmasını İskenderun Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Diyap Atar yaptı. Geceye katılan herkese ‘Hoş Geldiniz’ diyen Başkan Atar, cemiyetin kurucu başkanlarından, üyelerine kadar İGC’ye emek veren herkese teşekkür etti. Başkan Atar, hayatlarını kaybeden meslektaşlarımıza da rahmet diledi.

Geceye davet edilen Basın İlan Kurumu (BİK) Hatay Şube Müdürü Halil İbrahim Parlak’da İskenderunlu gazetecilerle birlikte oldu. Parlak, İskenderun Gazeteciler Cemiyeti adına Başkan Atar’a Basın İlan Kurumu (BİK) yayınlarından çıkan Hatay Devleti Resmi Gazetesi kitabını da takdim etti.

Müzeyyen’in vazgeçilmez sanatçısı olan Cihan Erman’ın sahne öncesinde müzik şöleni yapıldı. Gecenin ilerleyen saatlerinde sahne alan Cihan Erman da gazetecilerin gününü kutlayarak, vur patlasın çal oynasın müzikleriyle geceyi unutulmaz kıldı. İGC üyeleri de eşleri ve aileleriyle birlikte geç saatlere kadar eğlendiler. (Haber Merkezi)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here