İGC’den Arsuz Kaymakamı Hacı Hasan Gökpınar’a Ziyaret!

0
23

İskenderun Gazeteciler Cemiyeti (İGC) Başkanı Diyap Atar ve yöneticiler, Arsuz Kaymakamı Hacı Hasan Gökpınar’ı ziyaret ettiler. Ziyarette Kaymakam Adayı Ahmet Açıkgöz de hazır bulundu.

Pandemi sonrasında Arsuz’da yaz sezonunun açılması ile ilgili Arsuz ve Turizm konusunun gündem oluşturduğu ziyarette konuşan Arsuz Kaymakamı Hacı Hasan Gökpınar, ülke zenginliklerinin önemine değinerek; “Su ve toprak ülkelerin sahip olduğu stratejik iki önemli unsurdur. Su ve toprağın ne kadar kıymetli olduğunu yaşadığımız pandemi döneminde herkes bir kez daha anlamış durumda. Salgında toplantıların, ziyaretlerin en asgari şartlarda yerine getirildiğini yaşadık. Ancak topraktan ürettiklerimiz bizler için besin, içtiğimiz su yaşam kaynağımız oldu. İşte bu nedenle toprak ve su stratejik öneme sahiptir. Bunları korumalıyız” şeklinde konuştu.

Arsuz Kaymakamı Gökpınar, salgın döneminin ardından Arsuz’da turizmin canlanacağını da belirterek ilçe kalkınmasında turizmin önemine işaret etti ve Arsuz’un turizmde yeniliğe ve atağa ihtiyacı olduğunu yineledi.

Başkan Diyap Atar, yöneticiler ve üye gazetecilerin hazır bulunduğu ziyaret programında, basın mensupları yoğun mesai saatlerine rağmen İskenderun Gazeteciler Cemiyeti’ni konuk etmesinden dolayı memnuniyetlerini dile getirirken, medya kuruluşları olarak ülke kalkınmasından yana olduklarını belirttiler. Gazeteciler, ev sahipliğinden dolayı Arsuz kaymakamı Hacı Hasan Gökpınar’a teşekkür de ettiler. (Haber Merkezi)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here