İGC’de ‘Anadolu Basınının Darbelere Karşı Tepkisi’ Fotoğraflarla Sergilendi

0
81

İskenderun Gazeteciler Cemiyeti tarafından düzenlenen ‘15 Temmuz; Anadolu Basınının Darbelere Karşı Tepkisi’ konulu resim sergisinin açılışı protokol üyelerinin katılımıyla gerçekleştirildi.

İGC Basın Merkezinde gerçekleştirilen sergi açılışına İskenderun Kaymakamı İskender Yönden, 39. Mekanize Piyade Tugay ve Garnizon Komutanı Tuğgeneral Alparslan Kılınç, Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, Deniz Üs Komutanı Tuğamiral Ercan Kireçtepe, Cumhuriyet Başsavcısı Ahmet Çelikkol, İGC Başkanı Veysel Cıncık ve yönetimi ile basın mensupları katılım gösterdi.

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü anma programları kapsamında İskenderun Gazeteciler Cemiyeti tarafından hazırlanan ‘Anadolu Basınının Darbelere Karşı Tepkisi’ konulu serginin açılışına katılan Başkan Fatih Tosyalı; “Allah bir daha bizlere böyle günler göstermesin. Ama bunları da unutmamamız lazım. Ülkemizin bekası için, bayrağımızın dalgalanması için yeni nesile çocuklarımıza bunları hatırlatmamız gerekiyor.

15 Temmuz ruhunu, darbeye karşı çıkan milli iradeye sahip çıkan milletimizin bu ruhunu, hep canlı tutmamız gerekiyor. Bu sergide emeği geçen İGC Başkanı Veysel Cıncık ve yönetim kurulu üyeleri ve kutluyor, teşekkür ediyorum. Vatandaşlarımızı bu sergiyi görmeye davet ediyorum” diye konuştu.

Konuşmanın ardından protokol üyeleri serginin açılışını gerçekleştirerek sergiyi gezdiler.

Protokol üyeleri daha sonra halk eğitim merkezi kursiyerleri tarafından hazırlanan serginin açılışına da katılım gösterdi. (Haber: İlyas Edip TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here