İDÇspor’da 2 İmza Atıldı!

0
144

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup temsilcimiz İskenderun Demir Çelikspor, kendi tesislerinden ikinci yarı hazırlıklarını sürdürürken, bir yandan da takımı güçlendirmek adına prensipte anlaştıkları futbolcuları takıma kazandırmaya başladı.

Ara transfer döneminde gerçekleştirilen transferler hakkında bilgi veren İskenderun Demir Çelikspor Kulüp Başkanı Cengiz Gül; “Transfer komitemizin belirlediği üzere, Bayrampaşa’nın forvet mevkiinde  görev yapan genç futbolcusu 22 yaşındaki Eren Açıkgöz’ü 1,5 yıllığına renklerimize bağladık. Alt yapımızın A2 takımında görev yapan 16 yaşındaki kalecimiz Suphi Dağ’ı profesyonel yapıp 5 yıllık sözleşme imzaladık. Önümüzdeki günlerde de 3-4 futbolcuyu daha renklerimize bağlayacağız. Bunun içinde görüşmelerimiz sürüyor” dedi.

2. Lig Beyaz Grup takımlarından olan Bayrampaşa’dan transfer edilen Eren Açıkgöz, bu sezon Ligde 9 ve Türkiye Kupasında olmak üzere toplam 10 maçta toplam 395 dakika oynadı ve 1 gol kaydetti. Eren Açıkgöz, İDÇspor’un son hazırlık maçında Kırıkhanspor ile oynadığı karşılaşmada da forma giymiş ve 1 gol kaydetmişti.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here