İDÇspor, Son Maçtan da Puan Çıkartamadı

0
58

idçspor sezon (29)Stat:  Beş Temmuz

Hakemler: Emre Malok***, Yunus Taşkın***, Selahattin Vulaş***

İskenderun Demir Çelikspor: Ceyhun**, Oğuzhan**, Onur*(Dk. 34 Tanju**), H. İbrahim Can***, Mustafa Soytaş**, Mustafa Serkan**, Samet**(Dk. 46 Ömer**), Abdulkadir***, Taha Can**(Dk. 70 Özgür*), Eren*, Ömür**

Alanyaspor: Ethem**, Mehmet Balban**, Rıza**, Cihan* (Dk. 26 Mutlu**), Mehmet Öncan**, Mazlum** (Dk. 77 Kazım*), Adem***, Alper*(Dk. 54 Caner**) , Özkan**, Gürcan**, Ünal***

Gol: Dk. 45+3 Abdulkadir(İDÇspor) Dk. 13 Adem, Dk. 22 Ünal

Sarı: Abdulkadir, H. İbrahim (İDÇspor), Gürcan (Alanyaspor)

Geçtiğimiz hafta sonu 2. Lig Beyaz Grupta da son maçlar yapıldı. Bu grupta ilimizi temsil eden İskenderun Demir Çelikspor, evinde konuk ettiği Alanyaspor’a ilk yarıda yediği 2 gole teslim oldu ve sezonun son maçını mağlubiyet ile tamamladı.

Bu sezon istenilen ve beklenen bir futbol ortaya koyamayan Kırmızı-Lacivertli temsilcimiz İDÇspor, 5 Temmuz Stadında Alanyaspor’u konuk etti. Karşılaşma öncesi Reyhanlı’da meydana gelen bombalı saldırıda ölen ve geçirdiği kalp krizi ile hayatını kaybeden Bursaspor Kulüp Başkanı İbrahim Yazıcı için saygı duruşunda bulunuldu.

Karşılaşmaya hızlı ve etkili başlayan konuk ekip oldu. 13. dakikada kullanılan korner atışında Mehmet Balban kale içine ortaladı ,topu iyi takip eden Adem, kafa vuruşuyla topu İDÇspor ağlarına gönderdi: 0-1. 22. dakikada yine etkili gelen konuk ekip, orta alandan geliştirdiği atakta Özkan, Ünal’a pasını verdi. Kaleci Ceyhun’un kaleden çıktığını gören Ünal, ceza alanının dışından sert vurdu: 0-2. İlk yarının uzatma dakikalarında İDÇspor sol çaprazdan faul atışı kazandı. Atışı kullanan Oğuzhan’ın kale içine ortasını iyi takip eden Abdulkadir kafayla topu kalecinin uzanamayacağı noktadan ağlarla buluşturdu: 1-2.

İlk yarı bu sonuçla biterken, ikinci yarıya etkili başlayan İDÇspor, rakip kalede ciddi ve tehlikeli ataklar geliştirdi ancak bu ataklardan gol çıkmayınca karşılaşma Alanyaspor’un 2-1’lik üstünlüğü ile tamamlandı.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here