İçeride ve Dışarıda Galibiyet Arayacaklar!

0
58

Spor Toto 2. ve 3. Ligde ilimiz temsil eden takımlarımızdan İskenderun Demir Çelikspor ile Hatayspor, rakiplerini evinde ağırlarken, İskenderunspor 1967 ile Kırıkhanspor ise deplasmana çıkıyor. 3 ligde top koşturan İskenderunspor 1967 için ligde kalan 9 maçın büyük önem taşıyor.

Kırıklarelispor’u konuk edecek olan İskenderun Demir Çelikspor, sezon sonunda play-off oynama hedefini gerçekleştirebilmek için kendi saha ve seyircisi karşısında galibiyet arayacak. Takım olarak 3 puana kilitlendiklerini söyleyen Teknik Direktör Haluk Bulgurlu, bu önemli karşılaşmada taraftar desteği beklediklerini duyurdu.

2. Lig Kırmızı Grupta liderliği kovalayan Hatayspor, Nazilli Belediyespor’u ağırlıyor. Hatayspor Taraftarlar derneğinin hafta içerisinde yaptığı açıklamada, bu zorlu ve meşakkatli yolda taraftarların sözde değil özünde destek vermek için yarınki maçta stattaki yerlerini almalarını istemişti. Bu çağrıya olumlu yanıt aldıklarını söyleyen dernek yönetimi, yarın stadın Bordo-Beyaz’a bürüneceğini ifade ettiler.

Ligde kalma mücadelesi veren İskenderunspor 1967’nin yeni Teknik Direktörü Ali Durmuş Çolak; “Takımın durumu şu anda gerçekten çok iç açıcı olmasa da bu takımı el birliğiyle kurtarmak için kanımızın son damlasına kadar mücadele etmek için buradayım! Yarın oynayacağımız Adıyaman maçı da bizim için bir final maçı olacaktır. Dün sadece bir maç kazandık ancak, önümüzde 9 maç var” dedi.

Kastamonuspor’a konuk olacak olan Kırıkhanspor ise, ligin orta sıralarındaki yerini koruyup daha üst sıralara çıkma düşüncesinde hareket ediyor. Zorlu Kastamonuspor maçı hazırlıklarını tamamlayan Kırıkhanspor, yarın yapacağı karşılaşma için bugün hafif bir idman yapması bekleniyor. Haftanın programı şöyle: è è

İskenderun Demir Çelikspor-Kırklarelispor

10.03.2013 Pazar Saat: 13.30

İskenderun 5 Temmuz Stadı

Erdoğan Özkaya, Sedat Etik, Segah Tunçkol

Adıyamanspor-İskenderunspor 1967

10.03.2013 Pazar Saat: 13.30

Adıyaman Atatürk

Serkan Bal, Önder Yılmaz, Can Yamaç

Hatayspor-Nazilli Belediyespor

10.03.2013 Pazar Saat: 13.30

Antakya Atatürk Stadı

Erkan Engin, Levent Görün, Ahmet Şanslı
Kastamonuspor-Kırıkhanspor

10.03.2013 Pazar Saat: 13.30

Kastamonu Gazi

Erhan Sönmez, Rüştü Baykal, Erman Yardımcı

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here