Hoş Geldin Ender Traş!

0
34

TFF 2. Lig Kırmızı Gruptaki temsilcimiz İskenderunspor önceki gün yaşanan sıcak bir gelişmenin ardından Teknik Direktörlük değişikliğine gitti. Koray Palaz’ın istifasını kabul eden Turuncu-Mavili ekibin yönetimi dün itibariyle takımın başına başarılı teknik adam Ender Traş’ı getirdi.

Konuyla ilgili yapılan açıklamada; “Kulübümüz, İskenderunspor’umuzun daha önce formasını terlettiği antrenör Ender Traş ile anlaşma sağlamıştır. Sayın Traş ile Teknik Direktör Koray Palaz’ın istifası öncesi anlaşma sağlanmış olup özel sebeplerinden dolayı antrenörümüz aramıza katılamamıştı. Bugün itibariyle Sayın Ender Traş Kulüp antrenörümüz olarak görev yapacaktır. Anlaşmanın hem hocamız Ender Traş’a hem de kulübümüze hayırlı olmasını diliyoruz” ifadelerine yer verildi.

Koray Palaz’a Teşekkür

İstifa eden Koray Palaz’a ise teşekkür mesajı da yayınlayan kulüp yönetimi; “Teknik Direktörümüz Koray Palaz, istifasını başkanımıza ve yönetim kurulumuza bildirmiş ve istifası kabul edilmiştir. Kendisine, takımımıza verdiği hizmetlerden dolayı teşekkür eder, kariyerinde başarılar dileriz” ifadelerini kullandı.

Kulüp yönetimi ayrıca Palaz’ın görevinden istifa etmesi sonrası oluşan asılsız iddialara ilişkin de bir açıklama yaptı. Açıklamada; “Teknik Direktör Sayın Koray Palaz ile kulübümüz arasında düne kadar hiçbir sorun yokken bugün Kulüp Başkanımız Sn. Hakan Bolat ile bir görüşme gerçekleştirerek U-19 Milli Takımı ile anlaştığını ve takımımızdan ayrılmak istediğini beyan etmiştir. Başkanımız Sayın Hakan Bolat da Sayın Palaz’ın Milli Takım’a gidecek olmasından dolayı gurur duyacağını ifade ederek izin vermiştir.

Israrlara Rağmen Kararından Vazgeçmedi

Yaşanılan bu olaydan 1 saat sonra Sayın Koray Palaz, yüksek maaş teklifi ile Kuşadasıspor’la anlaşma sağladığını bildirmiştir. Başkanımız Sayın Hakan Bolat’ın tüm ısrarlarına rağmen Sayın Palaz, istifa kararından vazgeçmemiştir.

Yaşanılan durum böyleyken Koray Hoca’nın yüksek maaş beklentisinden dolayı kulübümüzden ayrılmasını ve Kuşadasıspor’un ise takımının başında teknik direktör varken başka bir kulübün hocası ile perde arkasından anlaşma sağlanmasını kesinlikle etik dışı bulduğumuzu ifade ediyoruz. Kamuoyuna saygılarımızla…” denildi.

Ender Traş ile sözleşme imzalayan temsilcimiz, kaleci antrenörü olarak İbrahim Aktay ile anlaşma sağladı. Anlaşmanın hem kaleci antrenörümüz İbrahim Aktay’a hem de kulübe hayırlı olmasını temennisinde bulunuldu.

Öte yandan, İskenderunspor Kulübü depremde ölen spor camiasından isimler için mevlit okuttu. 6 Şubat tarihinde bölgemizde meydana gelen depremde vefat eden Uğur Kurt, Halil İbrahim Ölmez, Burak Duraltı ve diğer ölen vatandaşlarımız için Mehmet Kurt Tesislerinde Mevlid-i Şerif okutuldu.

Turuncu-Mavili ekip dün gerçekleştirdiği antrenmanla da hafta sonu deplasmanda oynayacağı Karaman FK maçı hazırlıklarına devam etti. (Haber: İlyas Edip TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here