Homend’li Basketbolculardan Savaş’a Ziyaret!

0
109

homend antakya1İlimizin basketboldaki gururu Homend Antakya Belediyespor oyuncuları, teknik kadro ve idari menajer önderliğinde, Ramazan Bayramı öncesi Antakya Belediye Başkanı Lütfü Savaş’ı makamında ziyaret ederek, bayramını kutladılar. Takımın son durumu hakkında da bilgi veren İdari Menajer Mesut Yılmaz, çok amaçlı spor salonunu şehre kazandırdıkları için Belediye Başkanı Savaş’a teşekkür etti.

Belediye başkanının makamına gerçekleştirilen ziyarette, bayramlar kutlandı ve anı fotoğrafları çektirildi. Burada takım hakkında bilgi veren İdari Menajer Yılmaz; “Takım olarak sezon hazırlıklarına başladık. Eylül başında da yabancı oyuncularımızda çalışmalara dâhil olacak. Hazırlık döneminde 3 özel turnuvaya katılacağız. Antakya’da düzenlenecek Hoşgörü Cup, Mersin’de düzenlenecek Cumhuriyet Kupası ve Adana’da düzenlenecek olan Botaş Cup ile yeni sezon öncesinde oynayacağımız maçlarla iyi bir hazırlık dönemi geçireceğiz. Çok amaçlı spor salonunu bizlere ve şehrimize kazandırdınız. Oyuncularımız, teknik kadro ve tüm Homend Antakya Belediyespor camiası adına her şey için çok teşekkür ediyoruz” dedi.

Gerçekleştirilen nazik ziyaretlerinden ötürü teşekkür eden Belediye Başkanı Savaş ise; “Sizlere inanıyor ve güveniyoruz. Geçtiğimiz sezonlar çok güzel işler başardınız. İki yıl üst üste takımımızı Avrupa kupalarında temsil ettiniz. İlimizi ve ülkemizi tanıttınız. Şehrimize basketbol sevgisini, spor, bağlılık ve taraftarlık coşkusunu yaşattınız. Bu yıl üstüne daha da koyarak güzel başarılar elde edeceğinize yürekten inanıyorum” diye konuştu.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here