Hedeflerde Galibiyet Var!

0
71

TFF 1. Lig ile Spor Toto 3. Lig’deki ilimiz temsilcilerinin bu hafta sonu oynayacakları maçların programları ile bu maçları yönetecek hakemler belli oldu. Programa göre, Birinci Lig temsilcimiz Hatayspor, sahasında Akhisarspor’u konuk edecek. Üçüncü Ligdeki temsilcilerimizden Erzinspor, Anagold 24 Erzincanspor’u ağırlayacak, Payasspor ise Cizrespor deplasmanında puan arayacak.

Hatayspor Yeni Bir Çıkış Arıyor

Birinci Ligin grup lideri Hatayspor, yarın sahasında oynayacağı Akhisarspor maçının hazırlıklarını son yaptığı idmanla tamamladı. Hatayspor Teknik Direktörü Bayram Toysal, Akhisar maçıyla birlikte yeniden çıkışa geçeceklerine inandığını söyledi. Bundan sonra kayıp yaşamak istemediklerinin kaydeden Toysal; “Bu maçla ciddi bir çıkışın içinde olacağız, buna inanıyorum. Futbolcu kardeşlerimiz de buna inanıyor. Bu haftaki çalışmalarda çok özverili, istekli ve arzulu olduklarını gözlemledim. İnşallah bir daha kayıp yaşamayacağız. Mağlup olmadan bu ligi bitirmeyi hedefliyoruz” diye konuştu.

Takımda sakatlığı bulunan Hamza Gür’ün kadroda yer alamayacağını da aktaran Toysal, hasta olan Mirkan Aydın’ın durumunun ise henüz netleşmediğini söyledi.

Üçüncü Lig temsilcilerimizden Erzinspor hafta sonu oynayacağı Anagold 24 Erzincanspor maçı hazırlıklarını tamamlayarak maç saatini beklemeye başladı. Hafta boyunca Teknik Direktör Ergün Aytekin nezaretinde çalışmalarını sürdüren Erzinspor’lu futbolcular, sahalarında ağırlayacakları Anagold 24 Erzincanspor karşısında mutlak galibiyet hedefliyor.

Üçüncü Ligdeki bir diğer temsilcilerimizden Payasspor ise bu hafta sonu Cizrespor deplasmanında puan arayacak. Mavi-Beyazlı ekip zorlu deplasmandan puan ya da puanla alarak hem çıkış yakalamak hem de moral bulmak istiyor. Haftanın programı şöyle olacak: è è

Hatayspor-Akhisarspor
15 Şubat 2020 Cumartesi Saat: 14.00
Antakya Atatürk Stadı
Bülent Birincioğlu, Oğuz Terzi, Muhammet Yumak

Erzinspor A.Ş.-Anagold 24 Erzincanspor
15 Şubat 2020 Cumartesi Saat: 13.30
Şehit Muhammet Oğuz Kılınç Stadı
Sezer Yalçın, Şafak Nalbantoğlu, Agah Kaan Kuloğlu

Cizrespor-Payasspor
15 Şubat 2020 Cumartesi Saat: 13.00
Cizre İlçe Stadı
(Ev Sahibi Takım Seyircisiz)
Levent Buğra Vartemel, Sedat Etik, Sinan Ertinğü
(Haber: İlyas Edip TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here