Hedeflerde 3 Puan Var!

0
41

TFF 1. Lig ile Spor Toto 3. Lig’de mücadele eden ilimiz temsilcilerinin bu hafta sonu yapacakları maçların programları ve bu maçları yönetecek hakemler belli oldu. Birinci Lig temsilcimiz, grup lideri Hatayspor, bugün sahasında pekte iyi günler geçirmeyen Boluspor’u ağırlayacak. Üçüncü Lig temsilcilerimizden Erzinspor A.Ş., Serik Belediyespor ile deplasmanda mücadele edecek, Payasspor ise sahasında Kemerspor 2003’ü konuk edecek.

Bir Üst Lige Çıkmak İstiyoruz!

Bordo-Beyazlı ekip Hatayspor’un Teknik Direktörü Bayram Toysal, Bolu maçı öncesinde yaptığı açıklamada, bu sene şampiyon olmak, bir üst lige çıkmak istediklerinin altını çizdi. Boluspor ile yapacakları maçın son hazırlıklarını Osman Çalgın Tesislerinde sürdüren Hatay temsilcisi, ligde liderliklerini sürdürmek istediklerini ve takımının şampiyonluk hedefine doğru emin adımlarla ilerlediğini vurguladı.

İyi oynayıp puan kaybetmektense, kötü oynayıp puan almayı tercih edeceğini kaydeden Toysal; “Çünkü bu sene şampiyon olmak, bir üst lige çıkmak istiyoruz. Bu doğrultuda oyuncularımın şu ana kadar vermiş olduğu karakter, göstermiş oldukları mücadele bizi çok memnun ediyor” dedi.

Boluspor ile yine zor bir maça çıkacaklarını da kaydeden Toysal, taraftarın desteğiyle sahadan üç puanla ayrılmayı hedeflediklerini dile getirirken, orta saha oyuncularından Aabid Rayane de şampiyonluk hedeflediklerini ve Boluspor maçından üç puan almayı istediklerini ifade etti.

Kopan; “Oyuncularımızın İstek ve Arzuları Taktire Şayan!”

Spor Toto 3. Lig 1. Grupta mücadele eden Erzinspor’da Teknik Direktör Okan Kopan, oyuncularının son haftalardaki isteklerinin takdir edilmesi gerektiğini söyledi. Serik deplasmanı öncesinde birlik ve beraberlik mesajları veren Kopan; “Ciddi eksiklerimiz olmasına rağmen, maçlarda süre alan oyuncularımın istek ve arzuları takdire şayandır. Bundan sonra da güzel işler yapacağımızı düşünüyorum. Fakat Erzin halkı, takımın 3. lige çıktığı ruhu ve takımı sahiplenmeyi yarı yarıya bırakmış durumda. Bu coşkuyu ve birlikteliği yeniden sağlayabilirsek çok daha güzel işler başarabileceğimizi düşünüyorum” diye konuştu.

Turuncu-Beyazlı ekip yarın oynanacak Serik Belediyespor deplasmanından puan veya puanlarla dönerek taraftarını sevindirmek istiyor.

Spor Toto 3. Lig 2. Grup temsilcimiz Payasspor da sahasında ağırlayacağı Kemerspor karşısında galip gelerek haftayı 3 puanla kapatmak hedefi ile sahaya çıkacak. Haftanın programı şöyle: >>>

Hatayspor-Boluspor
7 Aralık 2019 Cumartesi Saat: 14.00
Antakya Atatürk Stadı
Kadir Sağlam, Oğuz Terzi, Utku Tunavelioğlu

Serik Belediyespor-Erzinspor A.Ş.
8 Aralık 2019 Pazar Saat: 13.30
Serik İsmail Oğan Stadı
Davut Dakul Çelik, Kürşathan Akın, Muhammet Ali Doğan

Payasspor-Kemerspor 2003
8 Aralık 2019 Pazar Saat: 13.30
Payas İlçe Stadı
Oğuzhan Çakır, Mert Baykal, Ozan Burak Akduman
(Haber: İlyas Edip TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here