HBB’nin Evde Bakım Hizmeti Vatandaşlardan İlgi Görüyor

0
128

Hatay Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı, “Kimse Yoksa Biz Varız” parolasıyla hizmet eden “Evde Bakım Hizmet Ekibi” ile Hatay’ın 15 ilçesinde vatandaşlara ulaşıyor.

İl genelinde 60 yaş ve üzeri yaşlı, bakıma muhtaç vatandaşların günlük yaşamlarını kolaylaştıracak çeşitli hizmetleri bir arada sunarak sosyal belediyecilik anlayışının gereklerini tam olarak yerine getiren HBB ekipleri, il genelinde binlerce eve hizmet ulaştırdı.

Vatandaşların evlerinin temizlenmesi, günlük ihtiyaçlarının karşılanması ve kişisel bakımlarının yapılması gibi yaşamlarını kolaylaştıracak daha birçok zorunlu gereksinime cevap veren ‘Evde Bakım Hizmet Ekibi’ il genelinde mutluluklara vesile olması itibariyle etkin çalışmalara imza atıyor. Ekipler son olarak Antakya ilçesi Akasya, Cebrail, Altınçay, Cumhuriyet; Defne ilçesi Sümerler, Harbiye; İskenderun ilçesi Hürriyet, Sakarya, Yenişehir, Mustafa Kemal ve Arsuz ilçesi Karaağaç mahallelerinde ihtiyaç sahibi vatandaşların yardımına koştu.

Ekipler,  yaşlı ve bakıma muhtaç vatandaşların huzuru, mutluluğu ve yaşam kalitelerinin yükseltilmesi anlamında duyarlı hizmetler sunmaya devam edecek.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here