HBB İtfaiyecileri Muğla’ya da Destek Veriyor

0
45

Canla-Başla Mücadele Ediyorlar!

Adana, Mersin, Osmaniye ve Kilis’teki yangınlarda canhıraş mücadele eden Hatay Büyükşehir Belediyesinin kahraman itfaiyecileri, şimdi de Muğla’daki yangınlara müdahale etmek için harekete geçti.

Adana’nın Karaisalı ve Kahyalı; Mersin’in Aydıncık, Silifke, Boğsak ve Taşucu bölgelerindeki yangın söndürme çalışmalarını tamamlayan Hataylı ekipler, 5 itfaiye arazözü, 2 öncü pick-up ve 19 personel ile Muğla’da devam eden orman yangınları için yola çıktı.

İtfaiye ekiplerimiz, Kilis ve Mersin’de devam eden orman yangınlarının söndürülmesi için canla başla mücadele vermiş, Mersin, Osmaniye ve Kilis’ten sonra diğer bir komşu ilimiz Adana’da çıkan yangınların söndürülmesine destek için de itfaiye ekiplerimiz yola çıkmıştı.

Çevre illerin yanı sıra HBB İtfaiye ekipleri, Samandağ Çubukçu ve Kırıkhan Alibeyçağılı’da çıkan orman yangını hızlı müdahale sonunda kontrol altına almıştı. Antakya Bağrıyanık bölgesinde evlere yakın bir noktada çıkan yangın da itfaiye ekiplerimizin müdahalesi ile kontrol altına alınmıştı.

Ülkemizin birçok bölgesinde olduğu gibi Muğla’da da devam eden yangınların bir an önce kontrol altına alınması için Muğla’daki diğer ekiplere omuz verecek olan HBB itfaiye erleri, farklı şehirlerde devam eden yangınlardan etkilenen vatandaşlara bir kez daha geçmiş olsun dileklerini iletti. (Haber Merkezi)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here