HATSU, Kanalizasyon Temizleme Çalışmalarını Sürdürüyor

0
162

hatsu-iskenderun9Hatay Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanal İdaresi Genel Müdürlüğü (HATSU), İskenderun genelinde kanalizasyon hatlarında çalışmalar başlatıldığını ve tıkanıklıkların önlenmesi için daha dikkatli olunması gerektiğini duyurdu.

HATSU Genel Müdürlüğü, İskenderun Dumlupınar Mahallesi 197. sokakta bulunan kanalizasyon hattının tıkanıklığı nedeni ile gelen şikâyetler üzerine ivedi bir şekilde harekete geçerek çalışma başlattığını ve temizlik sonrası çıkan atıkların ekipleri şaşırttığını açıkladı. İdare, çalışmalar kapsamında İskenderun genelinde birçok noktada aynı sıkıntılarla karşılaşıldığını ayrıca vatandaşların evsel atıklarını ve mahallelerde kullanılan kanalizasyon hatlarını daha temiz bir şekilde kullanılarak tıkanıklıkların oluşmasına engel olacağını duyurdu.

Kanalizasyon hatlarında başlatılan temizlik çalışmaları ile tıkanıklıkların önüne geçildiğini belirten HATSU, 1 vidanjör ve 5 personelin çalışmayı tamamladığını duyurdu.

hatsu-iskenderun10

HATSU, Bekbele’nin 40 Yıllık Su Sorunu Çözdü

Hatay Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (HATSU), İskenderun ilçesine bağlı Bekbele Mahallesi’nde dev bir proje ile yeni içmesuyu hattının döşendiğini ve su sorununun kalmadığını duyurdu. HATSU Genel Müdürlüğü, İskenderun’a bağlı Bekbele Mahallesi Orhangazi Yaylası mevkiinde 40 yıldır süren içmesuyu sıkıntısını hayatağa geçirdiği kapsamlı bir proje ile çözüm bulduğunu ve 10 gün gibi kısa bir sürede tamamlanarak mahalle sakinlerinin rahata kavuştuğunu bildirdi. Eskiden kalma Fransız içmesuyu hatlarını yenileme çalışmaları kapsamında mücadelesini sürdüren HATSU, Bekbele mahallesine 2550 metrelik yeni hat döşendiğini ve 2 kepçe, 2 kamyon ve 6 personel ile 40 yıldır süren içmesuyu sorununu ortadan kaldırdığını açıkladı.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here