Hatayspor’un 1’ci Lig Mesaisi 12 Ağustos’ta Başlıyor!

0
131

Bordo-Beyazlı Ekibin İlk Maçı Gençlerbirliği ile Deplasmanda…

2018-2019 sezonu Spor Toto 1. Lig 1. hafta programı açıklandı. Bu sezon Birinci Ligde mücadele edecek olan temsilcimiz Hatayspor, ligin ilk haftasında 12 Ağustos Pazar günü, Gençlerbirliği deplasmanına çıkacak. Gençlerbirliği ile Hatayspor arasında oynanacak olan zorlu karşılaşma Osmanlı Stadında saat 19.30’da başlayacak.

Erzurum’da Özel Maçlara Devam Ediyor!

İlimizin Bordo-Beyazlı temsilcisi Hatayspor, ikinci etap hazırlıklarını sürdürdüğü Erzurum kampında, hazırlık maçlarına da devam ediyor. TFF 2. Lig ekiplerinden Konya Anadolu Selçukspor ile oynanan özel karşılaşmada, Hatayspor rakibi ile 0-0 berabere kaldı.

Hatayspor’da Sakatlık Şoku!

Öte yandan, Hatayspor’un 26 yaşındaki orta saha oyuncusu Mehmet Tosun, Erzurum kampında sakatlık geçirdi. Erzurum’da hastaneye kaldırılan genç oyuncu bel fıtığı şüphesiyle, Antakya’ya getirilerek özel bir hastanede tedavi altına alındı. Başarılı operasyonun ardından orta saha oyuncusunun sahalardan 1 ay uzak kalacağı öğrenildi. 12 Ağustos’ta ligin ilk maçına çıkacak olan Hatayspor’da sakatlık dolayısıyla kadrodan çıkarılan Mehmet Tosun’un, ligin ilk iki haftasında oynanacak olan Gençlerbirliği ile ikinci haftaki Karakbükspor maçlarında forma giymesinin zor olduğu belirtildi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here