Budokaido Kyokushin Milli Takımı, Şampiyonaya Yayladağı’nda Hazırlanıyor!

0
329

Wushu Budokaido Kyokushin Milli Takımı, 2. Uluslararası Şehzadeler Kenti Türkiye Açık Kyokushin Kata ve Kumite Şampiyonası öncesinde ilimize gelerek Yayladağı’nda kampa girdi. Milli sporcular, hazırlık çalışmalarını Yayladağı Fehmi Dinçer Spor Salonunda sürdürüyor.

Milli takım antrenörlerinden Ramazan Karakaya, kamp çalışmaları ile ilgili yaptığı açıklamada, 1-5 Ağustos tarihlerinde Amasya’da düzenlenecek şampiyonada Türkiye’yi minikler, yıldızlar, ümitler, gençler, büyükler ve veteranlar kategorilerinde toplam 148 sporcunun temsil edeceğini söyledi.

Farklı illerden gelen sporcu ve antrenörlerin, Yayladağı’nda çalışmalara başladığını da aktaran Karakaya; “Allah nasip ederse 1-5 Ağustos’ta Amasya’da düzenlenecek ve Avrasya Şampiyonası olarak bilinen 2. Uluslararası Şehzadeler Kenti Türkiye Açık Kokushin Kata ve Kumite Şampiyonasında mücadele edeceğiz. Yayladağı’nın iklimi ve havası, kamp çalışması için uygun. Güzel bir kamp çalışması yapıyoruz. Hayırlısıyla kazasız, belasız sporcularımızın herhangi bir sakatlığı olmadan iyi dereceler alarak ülkemizi en iyi şekilde temsil edeceğiz” şeklinde konuştu. Karakaya, milli takım kampına desteklerinden ötürü Yayladağı Kaymakamlığı ve Belediyesine de teşekkür etti.

Milli takım antrenörlerinden Sabır Can da bol oksijenli bir ilçede kamp yapmaktan son derece memnun olduklarını dile getirerek, şampiyonada Türk bayrağını en yükseklerde dalgalandırmak için ellerinden gelenin fazlasını yapacaklarını ifade etti.

Kampa İstanbul’dan katılan milli sporcu Fatma Coşkun da; “Milli takım sporcusu olmaktan son derece gururluyum. Uluslararası şampiyonalarda bayrağımızı göndere çekmek istiyorum” diyerek, şampiyona öncesinde iddiasını dile getirdi.

Milli takım sporcusu Mahfuz Arıtürk de kampa Karabük’ten katıldığını ifade ederek, takımı adına elinden geleni yapmak için çok çalıştığını belirtti.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here