Hatayspor’dan Erken Veda!

0
337

hatayspor19Spor Toto 2. Lig play-off çeyrek final karşılaşmasında Antakya Atatürk Stadında oynanan ve Abdullah Yılmaz, Serkan Malkoç ile Samet Çiçek’in yönettiği karşılaşmada temsilcimiz Hatayspor ile İnegölspor 0-0 berabere kaldı. Alınan bu sonucun ardından ilk karşılaşmayı 1-0 kazanan İnegölspor, Hatayapor’u eleyerek, PTT 1. Lig hayalini erkenden bitirdi.

Sayısız gol fırsatlarını gole çeviremeyen Hatayspor’lu futbolcular, tur vizesini rakiplerine elleriyle teslim ettiler. Hatayspor’un daha ilk turda elenmesi taraftarlar arasında büyük üzüntü yarattı. Tur atlamaya inanan Bordo-Beyazlı renklere gönül vermiş binlerce taraftar, bu önemli karşılaşmada takımlarını 90 dakika boyunca yoğun destek verdi.

Taraftarlar Derneğinden Kahramanmaraş Taraftarına Teşekkür

Öte yandan play-off’a ait oynanan Hatayspor-İnegölspor maçında, dostluk ve dayanışma adına önemli bir tablo yaşandı. Hatayspor taraftarlarıyla güzel dostluklar edinen Kahramanmaraşlı sporseverler, Hatayspor’u bu maçta desteklemek için Kahramanmaraş’tan Antakya’ya geldiler. Kahramanmaraşspor Kulübü Başkanı Fatih Ceyhan’ın takım otobüsünü tahsis ettiği sporseverler Antakya Atatürk Stadyumu maraton tribününde Hataylı taraftarlarla birlikte Hatayspor’u desteklediler.

hatayspor20

Kahramanmaraş Büyükşehir Taraftarlar Dernek Başkanı Dursun Özçelik, Dernek Başkan Yardımcısı aynı zamanda tribün lideri Soner Deşir’in öncülüğünde ayrıca Edeler Taraftar Grubu ve Çılgınlar Taraftar Grubu hep birlikte Hatayspor’a destek vererek dayanışmada bulundu. Bu arada maraton tribününe ayrıca “Kardeş takımımız Hatayspor’a şampiyonluk yolunda başarılar dileriz” pankartı açıldı. Hataysporlu taraftarların büyük sevgi gösterisinde bulunduğu K.Maraşlı sporseverlerle birlikte stadyumda “K.Maraş” sesleri yankılandı.

Maç sonunda Hatayspor Taraftarlar Dernek Başkanı Sadullah Ergin, Başkanvekili Komando Mehmet, tribün lideri Ömer Benli, bu fedakârlık ve destekten ötürü K.Maraşlı dostlarına Hatayspor camiası ve taraftarlar adına teşekkür etti.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here