Hatayspor’da ‘Bayram’ Havası!

0
88

hatayspor16Üzerindeki kara bulutları dağıtan Lider Hatayspor’un geçtiğimiz hafta sonu oynadığı kritik Gaziosmanpaşa maçının kazanmasının ardından Bordo-Beyazlı taraftarlar, adeta bayram sevinci yaşadı. Alınan galibiyetin coşkusu, maçı bitimi sonunda deplasmanda maçı izleyen taraftarların yanı sıra kentte Bordo-Beyazlı takıma gönül verenlerde bayram havası yaşattı.

İstanbul’un Yenibosna Bahçelievler Stadyumunda Gaziosmanpaşa ile karşılaşan Lider Hayatspor, bu önemli maçı 1-0 kazanarak altın değerinde 3 alarak, kente döndü. Hatayspor kafilesi, akşam saat 22.00’de Hatay Havaalanında taraftarların meşaleler eşliğinde coşkulu tezahüratları ile karşılandı.

Hatayspor Kulüp Başkanı Jan Baram, yöneticiler, Teknik Direktör Ahmet Taşyürek, Antrenörler ve futbolcuları karşılayan Bordo-Beyazlı taraftarlar, meşaleler yakarak şampiyon Hatayspor tezahüratları ile Hatay Havaalanını inlettiler. Hatayspor kafilesi ile taraftarlar arasında karşılıklı “Bordo-beyaz, şampiyon Hatay” tezahüratlarının ardından otobüse binen Hatayspor kafilesinde moraller üst seviyeye geldi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here