Hatayspor, Umudunu Son Haftaya Taşıdı!

0
168

hatayspor132. Lig Beyaz Grup temsilcimiz Hatayspor, konuk ettiği lider Giresunspor’u İbrahim Taylan, Ömer Bozan ve Serbay Yağız’ın golleriyle 3-1 mağlup ederek uğurladı. Misafir ekibin tek golünü Hasan Güleryüz kaydetti.

Grupta zirveyi yakından ilgilendiren lider Giresunspor ile takipçilerinden Hatayspor arasında oynanan maçta gülen taraf Hatayspor oldu. Bordo-Beyazlılar rakibini farklı bir skorla yenerek adeta sahadan sildi. Bu galibiyetle puan farkını ikiye indiren Hatayspor şampiyonluk şansını son haftaya taşıdı.

Maçta 4 bin Hatayspor taraftarı takımını coşkuyla desteklerken, Giresun’dan gelen 100 kadar seyirci de maçı izledi.

Maça hırslı başlayan Hatayspor 1. dakikada Halil Karataş’ın ortasında İbrahim Taylan ile kaleyi yokladı. 12’de Giresun atağında Fatih’in sert şutunu kaleci Fatih Öztürk kornere çeldi. 43. dakikada Barış Yardımcı’nın korner atışı sonunda Ömer Bozan altı pas üzerinden topu auta gönderdi.

İlkyarısı golsüz tamamlanan maçın ikinci yarısına da hızlı başlayan Hatayspor 49. dakikada golü buldu. Güney Atılgan’ın soldan taşıdığı topu Ömer Bozan indirdi, İbrahim Taylan sert bir vuruşla ağları gördü: 1-0. 70. dakikada ise Soner’in pasıyla buluşan Ömer Bozan aşırtma bir vuruşla farkı ikiye çıkardı: 2-0.

75. dakikada Serbay Yağız geliştirdiği atakta son vuruşu da düzgün yaptı, top üçüncü kez Giresun fileleri ile buluştu: 3-0. 90’da Enis Gül’ün ceza alanı dışından vurduğu sert şut üst direkten dönerken, 90+4’te Soner’in kaptırdığı topa vuran Hasan Güleryüz skoru belirledi: 3-1.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here